Herroepingsformulier

Herroepingsformulier

1.Hoe kan ik een product retour sturen als ik niet tevreden ben?

Betreft het een beschadiging bij aflevering? Stuur ons foto’s van de meubels, van dichtbij genomen en iets verder weg. Zo kunnen wij goed beoordelen wat er met de meubels aan de hand is. Wij proberen tot een passende oplossing te komen.

LET OP: Maatwerk nemen wij niet retour, wel gaan we kijken naar een passende oplossing voor u.

Houten meubels zijn een natuurproduct, bij temperatuursverschillen kan hout altijd iets gaan werken. Maar dit mag natuurlijk niet heel veel zijn. Een spleetje, of oneffenheid bij voornamelijk de teakhout en steigerhout meubels is heel normaal.
Elke plank is anders, ook anders van kleur. Al onze meubels zijn netjes geschuurd. Oud steigerhout is altijd iets ruwer dan nieuw hout.
Wij gebruiken altijd goed gedroogd hout, en proberen zoveel mogelijk naar oneffenheden te kijken. Een noest, splinter of kleine scheurtjes hoort bij steiger en teakhout. Onze foto’s worden zo goed mogelijk genomen, de kleur kan licht afwijken, daarvoor kunt u onze showroom bezoeken om het product indien mogelijk echt te bekijken. Soms staat in de titel en beschrijving een set beschreven met 4 stoelen, en staat er een foto bij met 6 stoelen. De titel en artikelbeschrijving geld, de foto kan licht afwijken.

Product retour sturen.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Er is tevens ook een periode van 14 dagen na het indienen van uw retouraanvraag voorzien voor het retourneren van de producten zelf. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

U kunt gebruik maken van het onderstaande modelformulier ( zie onderaan deze pagina).
Wij sturen u dan een email met een stappenplan hoe het product retour kan en naar welk adres.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

De ondernemer vergoedt de aankoopbetalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het verzenden product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

2. Waar kan ik een klacht indienen?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de dienstverlening zoals u die ervaren heeft.
Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht in te dienen via de e-mail info@meubelsteiger.be.
Uw klacht wordt bekeken en wordt vervolgens naar ieders tevredenheid opgelost. Graag zien wij uw gegevens tegemoet.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zullen uw klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u dit niet op prijs stellen, dan kunt u ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar steigerhout-teakhout-meubels bij is  aangesloten. Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

3.Welke garantie zit er op de producten?

Op onze producten zit een garantie van 1 jaar. Dat is ook een normale garantie betreft houten meubels en het hout wat nog zou kunnen nawerken. Het nawerken gebeurd meestal in de 1e weken na levering. Wij proberen altijd goed gedroogd hout te gebruiken, van een hoge kwaliteit.
Bewaar uw orderbevestiging/factuur goed, dit is uw garantie bewijs.

Gebruik onderstaand adres voor uw retourzending, verzendkosten worden niet vergoed.

Aan:
Meubelsteiger.be
Weerstandersstraat 87
2180 Ekeren / België
0032(0)497551295
info@meubelsteiger.be